Nederland is financieel beter af als we uit de EU stappen

zaterdag 16 juli 2011

Plan B, de oplossing voor Griekenland

Zoals het nu gaat, zal het in Griekenland niet gaan lukken. Door de enorme bezuinigingen lopen de inkomsten voor de staat verder terug, waardoor er over een jaar WEER geld geleend moet worden en daarna NOG meer bezuinigd.

Plan B (waarvan ik denk dat het WEL lukt)

Herinvoeren van de Drachmen (koers tien Drachmen voor 1 euro) maar nu komt de grap, de euro schulden die ze nu hebben, ook tegen deze koers omrekenen en omzetten in een lening in Drachmen. Hierdoor nemen de banken het koersverlies, want de Drachme zal vanaf de invoering gelijk minder waard zijn, Griekenland is immers bijna failliet.

Doordat de Drachme minder waard is (zeg vijftig procent) wordt alle export vanuit Griekenland de helft goedkoper voor Euro landen. Ook op vakantie gaan naar Griekenland wordt de helft goedkoper, dus gaan er VEEL meer mensen op vakantie, die allemaal hun harde eurootjes meebrengen die voor Drachmen omgeruild moeten worden. Met dit extra geld wordt de staats schuld (in Drachmen) afbetaald bij de buitenlandse banken en dan is Griekenland binnen tien jaar in staat om uit de ellende te komen.

Dus Meneer Barosso (gevaarlijke man) er is zeker wel een plan B, sterker nog er is ook nog een plan C en dat is nog veel beter.

Plan C is stoppen met het hele euro circus. Iedereen zijn eigen munt weer terug en Schengen in de prullenbak. Maar dit plan staat de Euro Elite natuurlijk niet aan, want dan verliezen ze hun droom baantjes, hun macht, hun status en hun gezellige "Old Boy's" vrienden clubjes, hun 300 duizend euro afscheids parties, het vliegen met de prive jet en het zwikje Platina CreditCards waarmee ze net als DSK suites van 3000 euro per nacht huren om daar van onze centen stiekeme dingen te doen.

We moeten af van de vergrotende EURO MACHT en deze klepto-craten. Het zou de burgers echt TRILJARDEN euro'schelen en ons tien keer meer zegenschap over Nederland en onze centen.

Euro's die we nu juist zo hard nodig hebben in ons vergrijzende landje. Liever een paar duizend extra handen aan het bed, dan een paar extra JSF straaljagers of een verhoging van de bijdrage aan Brussel.

STOPPEN MET DE EU !

Pas op lieve mensen, als straks het ondemocratische verdrag van Lissabon eenmaal getekend is, is het gedaan met onze zelfbeschikking. Dan dansen we naar de pijpen van Brussel en kunnen euro-agenten uit Hongarije u van uw bed komen lichten omdat u in Polen door het rood zo hebben gereden. U moet daar in Polen (onder het poolse Juridische Systeem) dan in een cel afwachten op uw proces. U mag dan wel uw gele fietshempje aanhouden, maar verder moet u zoals altijd uw "smoel houwe en betalen".

Beter ten halve gekeerd dan ten hele verdwaald.

NWL Nederland Weer Leuk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten