Nederland is financieel beter af als we uit de EU stappen

zaterdag 9 juli 2011

NWL nieuwe politieke partij in oprichting

De NWL (Nederland Weer Leuk) wil per direct stoppen met de bijdrage aan de EU. We blijven samen in Brussel nadenken, maar het rondpompen van geld wordt gestaakt. Onze eigen gulden weer herinvoeren en onze soevereiniteit weer terug halen. De president van de Nederlandse bank zei in 1963 al dat wanneer een land zijn eigen valuta afschaft, het ook zijn eigen soevereiniteit kwijt raakt en dat moeten we in Nederland niet willen. Willem van Oranje mag niet voor niets gestorven zijn !

Het bespaarde bedrag van ruim 6 miljard euro, gebruiken om de ouderen en de onderlaag van de bevolking hun koopkracht terug te geven. Deze mensen sparen niet, maar geven dit geld weer uit.
Hier door wordt onze eigen economie enorm gestimuleerd en krijgt de overheid 3 miljard terug aan belastingen. Dat geld (3 miljard) was niet terug gekomen uit brussel, dus dit overheids geld wordt zo vijftig procent efficienter uitgegeven en heel veel Nederlanders hebben hier heel veel plezier van.

Wij zijn niet tegen een samendenkend Europa, maar willen wel graag "baas in eigen beurs blijven."
Daarom MOETEN we de gulden weer herinvoeren anders blijven we een speelbal van de ECB en het IMF. We kunnen overwegen (graag middels een referendum) of we met Duitsland, Denemarken, Belgie en Luxemburg samen de Denelux, op kunnen richten en deze landen samen een eigen munt (desnoods de DM)

NWL is een partij in oprichting en we zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en kundige mensen om met ons mee te denken of om met ons mee te werken.

Snel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten